1-0 47 min Knippla

Vädret var liknande från förra året, dvs regn (kom under matchen) och blåsigt.
Laget: Hampus - Kalle, Jocke Ek, Kevin, Nikki - Ole, Petter, Andreas - Hultenius, Ferna, Jompa
På bänken: Jonas Ö, Fremling, Jeppe
Vi fick börja i motvind och efter någon minut fick Knippla en frispark en bit in på vår planhalva. Bollen kom in bakom vår försvarslinje och de får en skarv och bollen stutsar i marken och upp mot nättaket men Hampus får en hand på bollen till hörna. Knippla för spelet något pga medvinden men skapar inte några riktigt farliga målchanser då bollen ofta rinner ut till inspark. Jompa är på väg att få ett friläge men blir felaktigt avblåst för offside. Strax efterkommer vi fri med 3 spelare i ett misstänkt offsideläge. Ferna driver bollen och Jompa säger att han skall göra det själv men målvakten får en fot på bollen och vi får inte tag i returen. Efter en knappt halvtimma kommer Fremling in och visar genast att han vill göra skillnad. Nästan direkt kommer han förbi på högerkanten men inspelet kommer mitt emellan Ferna och Jompa. Några minuter får han in bollen till Jompa som har fritt framför målvakten men han räddar denna också. Jocke skadar låret i slutet av halvleken och Hultenius går in som mittback.
Andra halvlek hinner knappt börja innan Knippla kontrar och våra mittbackar försöker ställa offside och Hampus tvekar lite och Knipplas stjärna 'Arvid' gör inget misstag. Vi för matchen nu när vi har medvind och är i underläge. Fremling forsätter att skapa lägen på sin högerkant men vi får inte till den sista passningen. Jeppe kommer in istället för Jompa och bland det första han gör är att rycka in från vänsterkanten och chippa bollen fram till Fremling som får ett friläge men avslutet går någon decimeter utanför. Knippla kontrar ibland och har någon farlighet men deras avslut blir inte som de önskar. Fremling kommer runt på kanten och slår in bollen till Jeppe som kommer in framför målet men skottet blokeras från ett givet mål. Vi får ett bra läge och på returen har Fremling ett öppet läge men hans vänsterskott går strax utanför. Nikki går ut och Jompa går in igen och vi kör 3-3-4 när det är drygt 10 minuter kvar. Vi har ett par chanser, där Jompa och Jeppe är sånär att trycka in bollen men lyckas inte.
Vi förlorar med 1-0. Vi har tillräkligt med chanser att göra 2-3 mål men får inte till avsluten.Defensivt var det mycket bättre jämfört med förra matchen.